Connect with us

Entertainment

Hierom treedt Monique Smit niet op bij Dutch Valley

Published

on

Het optreden van Monique Smit op Dutch Valley gaat zondag niet door omdat ze op vakantie is. Dit laat haar manager zaterdagmiddag weten aan Shownieuws (zie video). De zangeres, die zwanger is van haar derde kindje, geniet momenteel met haar gezin in Oostenrijk.

Haar management laat aan Shownieuws weten dat er sprake is geweest van “miscommunicatie”. “Onze boeker was vergeten door te geven dat ze helemaal niet kon”, aldus de manager van Monique die zegt dat het hartstikke goed gaat met haar. “Ze is lekker op vakantie en als ze terug is heeft ze nog een druk weekend met shows voor ze met zwangerschapsverlof gaat.”

En vervolgens: “De boeker (Berk Music) wist al heel lang dat de agenda van Monique geen beschikbaarheid had voor Dutch Valley. Het feit dat zij zo last minute dit hebben gecommuniceerd naar de organisatie vinden wij heel erg jammer. Dit was al heel lang bekend. Het is heel jammer dat media er nu iets negatiefs van maken terwijl Monique zelf hier helemaal niets aan kan doen.”

Tekst gaat verder onder de Instagram Story.

Eerder op de dag meldde de organisatie van Dutch Valley dat het optreden van Monique komende zondag is geannuleerd. Stef Ekkel vervangt de Volendamse zangeres.

Dutch Valley is dit jaar op zondag 13 augustus. Het evenement, dat ook wel “de grootste en gezelligste muzikale kermis van Nederland” wordt genoemd, trekt jaarlijks zo’n 30.000 bezoekers naar Spaarnwoude. Onder anderen Suzan & Freek, André Hazes, Flemming en Frans Duijts staan op het affiche.

Tekst gaat verder on de Instagram Story.

Monique heeft onlangs nog opgetreden in Heerhugowaard op een festival (zie onderstaande video).

Alle volkszangers verzamelen in Heerhugowaard voor een groot zomerfeest

(foto header: Instagram Monique Smit)

Continue Reading