Connect with us

Fitness

Studio sport Eredivisie (Sport) kijken

Published

on

TIP

AZ gaat langs bij PEC Zwolle voor niets minder dan drie punten

PEC Zwolle en AZ trappen het Eredivisie-weekend af in de Hanzestad. AZ eindigde vorig seizoen als vierde en PEC, dat eind augustus nog Olivier Aertssen overnam van Ajax, sloot het Eredivisieseizoen af als twaalfde.

Het voetbalweekend begint in de Eredivisie met een duel tussen PEC Zwolle en AZ.

PEC Zwolle vs. AZ

De Alkmaarders, die vorig seizoen als vierde eindigden, komen naar Zwolle voor niets anders dan drie punten. De ploeg van trainer Maarten Martens moest afgelopen zomer weliswaar enkele sterkhouders laten gaan, maar dat betekent niet dat de ambities de ijskast in gaan. Met een relatief jonge ploeg wil AZ wederom de strijd aangaan met clubs als PSV, Feyenoord, Ajax en FC Twente.

Een van de groeibriljanten is middenvelder Sven Mijnans, die vanuit de jeugd van Sparta naar Alkmaar kwam en vorig seizoen al een uitstekende indruk maakte. Voorin doet Martens het met Ruben van Bommel, Troy Parrott en Ibrahim Sadiq. 

 

Wanneer is PEC Zwolle vs. AZ op televisie te zien?

PEC Zwolle vs. AZ zie je op vrijdag 20 september vanaf 20:00 uur op een van de zenders van ESPN. Liever de samenvatting kijken? Kijk dan op vrijdag 20 september om 22:40 uur naar Studio Sport Eredivisie bij NOS op NPO1.

Continue Reading