Connect with us

Fitness

Fietsen op tiende van de tiende

Published

on

Deelnemers kunnen tussen 09.30 en 10.00 uur zelfstandig vertrekken vanaf het Trefpunt aan het Abraham du Bois-Hof 2 in Heiloo. Wie liever met een groep meefietst kan dat ook en wel vanaf 10.00 uur. Deelnemers krijgen ook een kopje koffie of thee met iets lekkers. Deelname is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk wegens het beperkte aantal plekken. Dit kan via www.sportenbewegeninheiloo.nl/fietstocht-10-oktober.

Tien jaar Alkmaar Sport

Holland Sport is de dochteronderneming van Alkmaar Sport, dat dit jaar het tienjarige bestaan viert. De buurtsportcoaches van Holland Sport vieren dit met hen mee en organiseren daarom ook een leuke activiteit voor de inwoners van de gemeente Heiloo.

Eigen tempo

De fietstocht is toegankelijk voor zowel e-bikes als reguliere fietsen en heeft een totale afstand van ongeveer 35 kilometer. Bij de start ontvangen de deelnemers een knooppuntroute en een overzichtskaartje op papier, en desgewenst een GPX-bestand voor onderweg. De route kan in eigen tempo worden afgelegd.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor deze fietstocht via www.sportenbewegeininheiloo.nl/fietstocht-10-oktober. Mocht dit niet lukken, dan valt contact op te nemen met de buurtsportcoach Caroline van der Vliet van gemeente Heiloo, per e-mail via c.vandervliet@hollandsportbv.nl of telefonisch: 06-28493955.

Continue Reading