Connect with us

Shopping

Wat kunnen we verwachten van Mall of the Netherlands? – RetailTrends

Published

on

Valet parking, hands-free shopping, hondenopvang en optredens van artiesten als Lady Gaga en Taylor Swift: bij Unibail-Rodamco-Westfield weten ze wel hoe ze de klant naar hun winkelcentra moeten lokken. Het bedrijf bouwt aan Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam, dat – als alles meezit – in de tweede helft van 2020 opengaat. RetailTrends was op bezoek bij Westfield Londen en Westfield Stratford City en sprak met countrymanager Bart van Twillert om te kijken wat we in Nederland kunnen verwachten. 

Eigenlijk zijn Westfield Londen (gelegen in de hippe, multiculturele wijk Shepherd’s Bush) en Westfield Stratford City (naast het London Stadium) nauwelijks met elkaar te vergelijken. Ze zijn beide van Unibail-Rodamco-Westfield, liggen in Londen en bezitten een breed scala aan retailers, restaurants en leisure-opties. Maar daar houdt de vergelijking op. Want als je kijkt naar de locatie, het aanbod, het serviceniveau en de sfeer zijn het twee totaal verschillende winkelcentra. 

Stratford City ligt praktisch bovenop een verkeersknooppunt, waar jaarlijks miljoenen mensen doorheen gaan en is daarmee…

Continue Reading