Connect with us

Shopping

Your.Online neemt Amerikaanse webhoster Pair Networks over

Published

on

Met de overname breidt Your.Online haar activiteiten uit naar de Verenigde Staten. Via verdere acquisities wil het bedrijf haar positie voor online diensten in de Noord-Amerikaanse markt uit te bouwen. Pair Networks is opgericht in 1996 en biedt webhostingdiensten, waaronder shared hosting, WordPress hosting, virtual private servers en een reeks op maat gemaakte oplossingen. Libsyn wil zich volledig toeleggen op het podcastingactiviteiten.

‘Nieuwe kansen benutten’

“We zijn erg enthousiast over onze samenwerking met Your.Online en vertrouwen erop dat we samen onze volgende groeifase in kunnen gaan, waarin we nieuwe kansen willen benutten, dienstverlening uitbouwen en onze gewaardeerde klanten onverminderd goed zullen blijven bedienen”, aldus Jordan Petronelis, CEO van Pair Networks.

“Dit is onze eerste overname in de Verenigde Staten en markeert een zeer bijzondere stap in het realiseren van onze internationale ambities. Onze reis, gemarkeerd door 50 overnames in heel Europa, is een bewijs van onze ambitieuze visie en robuuste groeistrategie. Deze strategie om een toonaangevend online dienstverlener te bouwen, wordt gevoed door een mix van organische initiatieven en acquisities en voortdurende uitbreiding naar nieuwe regio’s. We verheugen ons erg om Pair Networks in de Your.Online familie te verwelkomen en kijken ernaar uit om met Jordan en het Pair-team samen te werken om het groeitraject van het bedrijf te versnellen en voort te bouwen op de uitstekende reputatie die Pair Networks in de Amerikaanse markt heeft”, aldus CEO Abe Bakker van Your.Online.

De transactie is onderhevig aan gebruikelijke closingvoorwaarden en zal naar verwachting eind augustus 2024 afgerond worden.

Continue Reading