Connect with us

Gambling

Wedden op UFC 307: Poatan Pereira vs Roundtree Jr.

Published

on

UFC 307 vindt plaats op zaterdag 5 oktober, met een spannende main card die om 04:00 uur Nederlandse tijd begint. Vechters als Alex Pereira, Khalil Roundtree Jr., Wonderboy Thompson,, Joaquin Buckley en Kayla Harrison strijden om de overwinning in het Delta Center in Salt Lake City. 

Joaquin Buckley 1.49 vs Stephen Wonderboy Thompson 2.70

Buckley heeft een sterke reeks achter de rug sinds hij van gewichtsklasse is veranderd, en als hij zijn takedown-game in dit gevecht kan laten werken, zou hij zijn streak moeten kunnen voortzetten. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

In zijn laatste gevecht tegen Ruziboev had hij een paar mooie takedowns, maar Wonderboy staat met zijn karatehouding op afstand, wat het erg moeilijk maakt om het gevecht aan te gaan.

We weten dat Thompson op afstand zal blijven slaan en probeert te winnen op punten, terwijl Buckley de afstand wil verkleinen en het gevecht in de clinch wil krijgen.

Thompson’s laatste drie nederlagen waren tegen Shavkat, Belal en Burns, allemaal titeluitdagers of titelhouders, dus hij heeft alleen van de besten verloren.

Als we op zoek zijn naar een gevecht dat misschien wat chaotisch kan worden, zou dit er een kunnen zijn. Als Buckley niet naar binnen kan komen, gaat Thompson hem op afstand raken met trappen en jabs. Dit zou naar een beslissing kunnen gaan en erg close zijn.

Dit is een gevecht dat ik heb omcirkeld als een potentieel gevaar voor veel parlays. Ik zou niet op Buckley wedden, en als je op Thompson wedt, kun je het beste inzetten op winst op decision, aangezien hij al acht jaar niemand meer heeft gefinisht.

Kevin Holland 1.60 vs Roman Dolidze 2.40

Er is geen kans dat ik 1.60 ga inzetten op Kevin Holland hier. Holland is een lastige vechter om in te schatten; soms ziet hij er geweldig uit, en soms juist heel slecht.

Hij heeft 9 van zijn laatste 10 overwinningen ITD (inside the distance) behaald, en hij wil duidelijk in een positie komen waar hij een submissie kan krijgen, maar zijn worstelen is niet geweldig en ik zie hem geen takedowns krijgen tegen Dolidze.

Ik denk dat hij dit gevecht staand zal moeten houden en op afstand moet slaan, terwijl hij rondbeweegt en de clinches van Dolidze ontwijkt.

Dolidze’s laatste drie gevechten waren vrij saai met lange periodes van inactiviteit, dus dit wordt een botsing van stijlen. Degene die het tempo en de locatie van het gevecht controleert, zal winnen. 

Ik heb dit gevecht zelf niet op mijn wedkaartje, maar ik zou Dolidze tegen 2.40 veel eerder inzetten dan op Holland.

Dit kan een goede kans zijn voor live wedden, omdat we vroeg in de gevechten van Kevin Holland weten of hij gefocust is of niet. Maar ik zet niets in vóór het gevecht.

Kayla Harrison 1.13 vs Ketlen Vieira 6.25

Ik was benieuwd hoe Harrison eruit zou zien bij haar UFC-debuut, omdat ik vond dat ze niet geweldig presteerde aan het einde van haar PFL-carrière. Maar ze zag er beter uit dan ooit, omdat ze Holy Holm volledig overrompelde. Ik verwacht dat ze hetzelfde zal doen tegen Vieira, die ondanks haar 3-1 record in haar laatste vier gevechten, niet indrukwekkend is geweest.

Haar laatste vijf overwinningen zijn allemaal op beslissing gekomen, en in haar laatste gevecht tegen Kianzad, slaagde ze erin om bovenop Kianzad te komen en haar vast te houden, maar ze deed geen schade. Zelfs in de derde ronde kon Kianzad de positie omkeren en bovenop komen.

Dat gebrek aan vaardigheden op de grond is een doodvonnis tegen Harrison. Verwacht dat Kayla dit gevecht naar de grond brengt en weer een clinic geeft op weg naar een overwinning. Ik weet niet of Harrison de finish haalt zoals tegen Holm, maar dit zou een dominante prestatie moeten zijn.

 

 

Mario Bautista 1.68 vs Jose Aldo 2.24

Ben je klaar om Jose Aldo te fade? Want ik niet. Aldo heeft nog steeds het in zich, zoals hij liet zien in zijn laatste gevecht tegen Jonathan Martinez.

Aldo nam een pauze van de UFC om wat bokswedstrijden te doen, maar hij realiseerde zich dat er meer geld te verdienen is in de UFC. Hij zag eruit alsof hij geen stap had gemist.

Zijn striking was geweldig, en het was een indrukwekkende veteranenprestatie waarin hij alles verdedigde wat Martinez wilde doen. Ik zou niet verbaasd zijn als hij hier hetzelfde doet.

Bautista heeft de laatste tijd veel vooruitgang geboekt, en zijn overwinning tegen Simon was indrukwekkend. Maar hij incasseert nog steeds veel schade, en Aldo’s verdediging is zo goed dat ik niet denk dat Bautista op hem kan inbeuken zoals hij bij Simon deed.

Dit is een mooie prijs op Aldo om de winstreak van Bautista te breken. En om nog meer waarde te krijgen, kun je hem inzetten om te winnen op beslissing, aangezien zijn laatste 4 overwinningen allemaal op beslissing zijn behaald.

Raquel Pennington 1.59 vs Juliana Pena 2.42

Pennington is mijn keuze voor deze. Pena “versloeg” Nunes in een van de meest dubieuze gevechten die ik heb gezien in de UFC, en in de rematch werd ze compleet gedomineerd.

Als je die overwinning tegen Nunes eruit haalt, zijn haar laatste overwinningen tegen Sara McMann, die nu in Bellator vecht, Nico Montano, die niet meer vecht, en Cat Zingano, die nu KO’s maakt in Bellator.

Sinds de Nunes-gevechten lijkt ze meer geïnteresseerd in het spelen van de slechterik en het veroorzaken van drama, dan in daadwerkelijk vechten in de octagon.

Pennington liet haar klassieke vechtstijl zonder op te geven zien in haar laatste gevecht tegen Silva, waar ze in het begin achterstond, maar uiteindelijk won door takedowns, striking en een goed uithoudingsvermogen.

Ik weet niet wat we kunnen verwachten van Pena op dit moment, maar ik weet wel wat we krijgen van Pennington. Als ze presteert zoals tegen Silva, denk ik dat ze Pena kan domineren, gebaseerd op hoe Pena eruitzag tegen Nunes. Pennington is een gemakkelijke keuze voor mij.

UFC 307 Hoofdgevecht: Alex Pereira 1.19 vs Khalil Rountree Jr. 4.90

Geen uitgebreide analyse nodig. Pereira is momenteel de meest angstaanjagende man in de sport, en ik zet niet snel in tegen hem.

Rountree’s enige kans is dat Pereira een verschrikkelijke weight cut heeft en te traag is om zijn stoten te ontwijken. Maar als Pereira in goede vorm verschijnt, is het slechts een kwestie van tijd voordat hij een KO-stoot landt en Rountree in slaap legt.

Pereira’s leg kicks zijn dynamiet, en het zal maar een paar kicks kosten om Rountree, wiens tegenstanders van mindere kwaliteit zijn dan die van Pereira, te vertragen.

Rountree’s laatste twee gevechten waren tegen Anthony Smith en Chris Daukus, terwijl Pereira kampioenen en voormalige kampioenen knock-out slaat. Pereira door KO is de voor de hand liggende keuze, maar ik zie geen andere manier om deze te spelen.

Continue Reading