Connect with us

Bussiness

Canalys heeft 7 gedurfde voorspellingen voor de IT business

Published

on

Hier zijn de zeven belangrijkste voorspellingen:

IT-uitgaven zullen stijgen tot 6,3 biljoen dollar: De totale uitgaven aan informatietechnologie zullen naar verwachting aanzienlijk blijven stijgen. Dit betekent dat er veel ruimte is voor groei en innovatie in de sector.

Intel zal zijn Foundry-bedrijf afsplitsen: Dit zou een grote verandering zijn voor de chipindustrie, aangezien het zou betekenen dat Intel zich meer kan richten op het ontwerpen van chips en minder op het produceren ervan.

Er zullen meer dan 20.000 humanoïde robots in onze wereldwijde arbeidsmarkt zijn: Dit betekent dat robots steeds meer taken zullen overnemen van mensen, wat zowel kansen als uitdagingen met zich meebrengt.

Biotechnologie zal het snelst groeiende segment zijn: Dit is een interessante voorspelling, aangezien het betekent dat de biotechnologie-sector de technologie-sector zal inhalen qua groei.

Hyperscalers zullen meer in-house silicon dan extern gekochte GPU’s implementeren: Dit betekent dat bedrijven die grote hoeveelheden cloud computing-kracht leveren, meer van hun eigen chips zullen gaan maken dan dat ze ze van andere bedrijven zullen kopen.

Een nieuwe top-five CSP zal ontstaan, komend uit de GPU-aaS-ruimte na het gebrek aan groei in crypto: Dit betekent dat er een nieuwe grote speler op het gebied van cloud computing zal ontstaan, mogelijk gedreven door de groei van GPU’s als een dienst.

EU-regulatoren zullen het totale elektriciteitsverbruik van datacenters beperken tot 5% van het elektriciteitsnet: Dit is een belangrijke voorspelling, aangezien het laat zien dat de EU zich bewust is van het energieverbruik van datacenters en maatregelen neemt om dit te beperken.

Beeld

Deze voorspellingen geven een beeld van de mogelijke ontwikkelingen in de technologie-sector in de komende jaren. Het is echter belangrijk om te onthouden dat voorspellingen niet altijd uitkomen, en dat er altijd de mogelijkheid is voor onverwachte gebeurtenissen.

Continue Reading