Connect with us

Entertainment

DALL-E 3 nu gratis beschikbaar in Bing Chat en Bing.com/create

Published

on

Microsoft meldt: ‘We zijn verheugd om te kunnen mededelen dat DALL-E 3, het nieuwste en meest capabele tekst-naar-beeldmodel van OpenAI, nu algemeen gratis beschikbaar is voor iedereen binnen Bing Chat en Bing.com/create ! Het DALL-E 3-model van OpenAI levert verbeteringen die de algehele kwaliteit en details van afbeeldingen verbeteren, samen met een grotere nauwkeurigheid voor menselijke handen, gezichten en tekst in afbeeldingen.

Sinds de lancering van Bing Image Creator zijn er meer dan 1 miljard afbeeldingen gegenereerd, waardoor de creativiteit van mensen wordt gestimuleerd. We hebben Bing Image Creator geïllustreerde verhalen, thumbnails voor sociale media-inhoud, pc-achtergronden, ontwerpinspiraties en nog veel meer zien maken. En vandaag zijn we blij dat u uw creativiteit nog een stap verder kunt brengen.

De belofte van DALL-E 3

DALL-E 3 is een doorbraak in het genereren van tekst naar afbeeldingen, mogelijk gemaakt door een diep neuraal netwerk dat realistische en diverse beelden kan produceren op basis van natuurlijke taalprompts. DALL-E 3 bouwt voort op het succes van eerdere modellen, zoals:

  • Relevantie en snelle opvolging: DALL-E 3 volgt de aanwijzingen van de gebruiker met nog meer precisie en betrouwbaarheid dan alle voorgaande modellen. Voor de beste resultaten raden we aan om meer details in de prompt te geven: hoe meer informatie, hoe verfijnder de uiteindelijke afbeelding zal zijn.
  • Samenhang: DALL-E 3 genereert beelden die nog fotorealistischer zijn dan andere modellen voor een gevarieerde reeks aanwijzingen. De afbeeldingen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar sluiten ook logisch aan bij de prompt.
  • Esthetiek: DALL-E 3 genereert beelden die niet alleen realistisch zijn, maar ook creatief en artistiek. De afbeeldingen kunnen op een unieke manier worden gestyled met flair die past bij uw creativiteit.

Veiligheid garanderen met realistischere beelden

We begrijpen de risico’s en uitdagingen van synthetische media, en we nemen veiligheid en ethiek serieus. Bing Image Creator heeft twee hoofdfuncties om dit te garanderen:

  • Bij alle door Bing Image Creator gemaakte AI-gegenereerde afbeeldingen worden inhoudsreferenties meegeleverd, voorzien van een onzichtbaar digitaal watermerk dat voldoet aan de C2PA-specificatie . Dit watermerk bevat de tijd en datum waarop het oorspronkelijk is gemaakt en bevestigt de herkomst van de afbeelding zoals deze door AI is gegenereerd.
  • Het contentmoderatiesysteem, dat alle afbeeldingen verwijdert die schadelijk of ongepast zijn. We hebben ons systeem getraind om onze servicevoorwaarden en communityrichtlijnen te volgen, en om afbeeldingen te vermijden die naaktheid, geweld, aanzetten tot haat of illegale activiteiten bevatten.

Probeer Bing Image Creator vandaag nog

We nodigen u uit om Bing Image Creator vandaag nog te proberen en zelf te zien wat DALL-E 3 voor u kan doen. Je hebt er toegang toe via Bing Chat of Bing.com/create .

We hopen dat je veel plezier zult beleven aan het gebruik van Bing Image Creator en dat je plezier zult hebben bij het maken van geweldige afbeeldingen met DALL-E 3.

Vraag Bing Chat eens om “een afbeelding te maken van een gouden doodle die in een stapel bladeren springt, actiefotografie.”

Continue Reading