Connect with us

Football

Mulder en De Boer hakken in op ‘liegende’ Lang: “Totale onzin!”

Published

on

Noa Lang houdt de gemoederen bezig in Nederland. De voormalige buitenspeler van Club Brugge speelt vooral tweede viool bij PSV, maar was in de overwinning (1-2) tegen AZ wel trefzeker. Met een apart handgebaar stampte hij echter tegen de schenen van het thuispubliek.

Nadien kwam Lang op TikTok met een bizarre uitleg over zijn opvallende viering. Analist Ronald de Boer gelooft er echter niets van en maakt de Oranje-international volledig af. Ook Youri Mulder houdt zich niet in over de winger van PSV Eindhoven.

Totale onzin

Lang brengt een nieuw liedje uit met Ronnie Flex en suggereerde op sociale media dat zijn viering daarmee te maken had. De Boer denkt er het zijne van. “Dit slaat nergens op. Je kunt dit liedje al in je hoofd hebben, dat zingt hij gewoon even. Hij maakt er nu gewoon een één-tweetje van. Hij dacht: ik moet erop reageren, hoe kan ik dat nou een beetje verzachten? Hij doet nu alsof hij met die clip bezig was, maar dat is gewoon totale onzin.”

Ook Youri Mulder, zoon van Jan Mulder, snapt niets van de houding van Lang. “Hij maakt zijn eerste Eredivisie-goal met een normale intikker… Ik zou het sowieso nooit doen, maar om nou gelijk de aandacht op je te vestigen als je één simpele goal maakt, terwijl hij dit seizoen nog weinig gepresteerd heeft: dat lijkt me toch niet zo verstandig”, zei de analist tijdens Rondo.

Altijd in opspraak

Dat Lang een ‘typetje’ is weten we al van in zijn tijd op de Belgische velden. Ook bij Club Brugge kwam de Nederlander vaak in opspraak. Bij PSV is dat niet anders. De Boer vindt dat hij dat achterwege moet laten. “Ik vind het een geweldige speler, maar hij moet gewoon zijn voeten laten spreken. Dit soort dingen: voor wat?”

Continue Reading