Connect with us

Bussiness

Google voegt Gems en Imagen 3 toe aan Gemini

Published

on

Gems is voortaan beschikbaar voor gebruikers van Gemini Advanced, Business en Enterprise. Met Gems kunnen gebruikers een team van experts samenstellen om hen bijvoorbeeld te helpen met een uitdagend project, te brainstormen voor een aankomend evenement of het perfecte bijschrift te schrijven voor een social media post.

Om gebruikers op weg te helpen lanceert Google een set vooraf gemaakte Gems voor diverse scenario’s, waaronder een ‘learning coach’, ‘brainstormer’ en ‘writing editor’. Gems wordt de komende dagen op desktop en de mobiele app uitgerold voor gebruikers van Gemini Advanced, Gemini Business en Gemini Enterprise in meer dan 150 landen en in de meeste talen.

Imagen 3

Imagen 3 is Google’s nieuwe model voor het genereren van afbeeldingen. Gebruikers kunnen Gemini zelfs vragen om afbeeldingen in verschillende stijlen te maken, zoals fotorealistische landschappen, olieverfschilderijen met textuur of eigenzinnige claymation-scènes. Het model wordt de komende dagen uitgerold in Gemini, Gemini Advanced, Business en Enterprise.

Continue Reading