Connect with us

Horoscope

Clear Channel Nederland en Place Exchange bundelen krachten – Sign Benelux

Published

on

Clear Channel Nederland start een strategische samenwerking met  Place Exchange, een Supply-Side Platform (SSP) voor programmatic  digital out-of-home (DOOH) advertenties.

Deze samenwerking maakt het mogelijk voor Clear Channel om hun DOOH-inventory te integreren via  de multi-SSP oplossing LaunchPAD met het Place Exchange-platform. Hierdoor krijgen adverteerders  toegang tot een breed scala aan premium DOOH-locaties in heel Nederland. Dit biedt hen de mogelijkheid om gerichte en relevante advertenties te plaatsen op digitale schermen op drukbezochte  locaties zoals straten, parkeergarages en scholen, aldus Clear Channel Nederland.

Targetingmogelijkheden

Wierish Debipersad, commercieel directeur van Clear Channel Nederland: “De samenwerking met Place Exchange voegt enorme waarde toe aan ons snel groeiende aanbod binnen de LaunchPAD-oplossing. Het biedt een unieke kans om onze inventory nog breder aan te bieden en adverteerders te  voorzien van geavanceerde targetingmogelijkheden.”

“Als jarenlange wereldwijde partner van Clear Channel zijn we er trots op dat we deze samenwerking kunnen uitbreiden via hun LaunchPAD-oplossing”, zegt Nick Bennett, senior vice president of Partnerships bij Place Exchange. “De toevoeging van het robuuste ecosysteem van Clear Channel Nederland zal helpen om de groei van programmatic OOH in Europa verder te versnellen.”

Continue Reading