De organisatie van Comic Con Holland heeft een groot aantal gasten aangekondigd voor de komende editie, die op 12 en 13 oktober plaatsvindt in Expo Greater Amsterdam.

Te gast zijn onder anderen de acteurs Dirk ‘Face’ Benedict (The A-Team, Battlestar Galactica), Joseph Quinn (Stranger Things), Grace Van Dien (Stranger Things), James Marsters (Buffy the Vampire Slayer), Emma Caulfield (Buffy the Vampire Slayer), Dean-Charles Chapman (Star Wars: The Acolyte), Holly Marie Combs (Charmed) en Natalia Tena (Harry Potter).

Verder zijn er diverse cosplay-verkiezingen, is een groot aantal artists te gast en wordt er een grote ‘Geek Market’ georganiseerd.

Andere acteurs en activiteiten worden in de aanloop naar het evenement bekendgemaakt op comicconholland.nl. Daar is ook de kaartverkoop gestart. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €22.99. Voor bezoekers die verkleed komen is een speciaal reductieticket.

Comic Con Holland vindt twee keer per jaar plaats; in het voorjaar in de Brabanthallen Den Bosch en in het najaar in Expo Greater Amsterdam. Na de eerste editie in Amsterdam vindt op 12 en 13 oktober een grotere, uitgebreidere Comic Con Holland plaats in Expo Greater Amsterdam.