Connect with us

Golf

Consultancybedrijf TMC opent kantoren in Mexico en Saoedi-Arabië

Published

on

Het kantoor in Mexico-Stad wordt geleid door de nieuw benoemde CEO van TMC Mexico, Pierre-Antoine Adam (hoofdfoto). Het bedrijf streeft ernaar tegen 2030 250 medewerkers in dienst te hebben in het Mexicaanse kantoor. Met het nieuwe kantoor speelt het bedrijf in op de nearshoring-trend die gaande is in het land, waarbij multinationals hun productiefaciliteiten naar Mexico verplaatsen om aan de Noord-Amerikaanse vraag te voldoen.

‘Belangrijke stap’

Mohamed Jawad werd in 2023 aangesteld als CEO van TMC Midden-Oosten en heeft sindsdien de groei van het bedrijf in de regio geleid vanuit het kantoor in Dubai. “Dit is een belangrijke stap voor de groep en een spannende vooruitgang,” zegt Jawad. De CEO werkt al 20 jaar in de technologie en 10 jaar geleden vanuit het Verenigd Koninkrijk naar het Midden-Oosten verhuisde.

Mohamed Jawad

TMC beschikt wereldwijd over 16 kantoren wereldwijd en telt ruim 2.700 wetenschappers, ingenieurs en digitale experts. De expertisegebieden binnen TMC variëren van robotica en software, tot nanotechnologie en data science.

Continue Reading