Connect with us

Tennis

Dit is het programma van de Van Mossel Kia Dutch Open in Amersfoort

Published

on


12 juli 2024 om 19:35




Tennis


AMERSFOORT Het Van Mossel Kia Dutch Open kent een prachtig sportief programma. En er is meer. Vanzelfsprekend toont hoofdsponsor Van Mossel Kia de nieuwste modellen van Kia. Er is eten en drinken, muziek en verschillende demonstraties. Kortom, een lange week vol mooie activiteiten op het terrein van ALTA.

door Arnoud J Spaaij

Frank Daalhuisen, commercieel directeur bij Van Mossel Kia, toont tijdens het Van Mossel Kia Dutch Open graag de nieuwste modellen van Kia. „Uiteraard zijn we zelf aanwezig. Voor het kijken van wedstrijden, voor de gezelligheid en een gastvrije ontvangst van onze klanten en uiteraard vertellen we graag alles over onze Kia’s.”

Samen met vestigingsmanager Jeroen Thiel, die verantwoordelijk is voor Van Mossel Amersfoort, weet Daalhuisen nu al dat er in elk geval drie van de topmodellen van Kia staan op het tennispark van ALTA. Thiel: „We laten graag de EV9, Sorento en de Picanto zien tijdens het Dutch Open.”

ETEN EN DRINKEN

Met een andere cateraar is er ook op het culinair vlak een verandering. Met verschillende foodtrucks van FoodFavors uit Nieuwegein wordt op het tennispark de gezelligheid van een foodfestival gecreëerd. Naast sport en muziek zorgt dit jaar ook de opzet voor de inwendige mens voor een prima sfeer.

DEMONSTRATIEPARTIJ

Op de finaledag van het enkel speelt Tom Nijssen met Dennis Kockx, Paul Haarhuis en Richard Krajicek een demonstratie dubbelspel. Vier mastodonten uit het tennis tegelijk op de baan zal ongetwijfeld voor prachtig tennis zorgen. 

Tijdens de toernooiweek is ook IC-tennis aanwezig. De grand slam club kent een groot aantal ex-tennissers die nog altijd de tennissport op allerlei manieren promoten en supporten. Het geven van demonstraties is één van hun activiteiten.

De tennisbond ondersteunt vanzelfsprekend de insteek van IC-tennis. Daarom hoopt de bond met Old Stars ook nog ruimte te bieden met een programma aan, met name, senioren. In het toch al drukke programma moet daarvoor plek worden gevonden. Het weer zal waarschijnlijk gaan uitmaken of de wedstrijden vlot verlopen en daarmee bepalend zijn of de Old Stars hun moment van glorie krijgen.

OPENINGSTIJDEN

De openingstijden van tennisvereniging ALTA tijdens het toernooi zijn (onder voorbehoud):
Zondag 14 juli: 10:00 uur – 19:00 uur
Maandag 15 juli tot vrijdag 19 juli: 09:30 uur – 22:00 uur
Zaterdag 20 juli: 11:00 uur – 21:00 uur
Zondag 21 juli: 12:00 uur – 19:00 uur

Continue Reading