Connect with us

Tech

Eelco Kalff vertrekt bij Dell Technologies

Published

on

“Beste netwerk, Vandaag is mijn laatste dag bij Dell Technologies na 20 ongelooflijke jaren van dienst. Mijn reis begon in 2004 bij EMC, ging via Dell EMC en leidde uiteindelijk tot Dell Technologies”, meldt Kalff op LinkedIn.

“Deze twee decennia vertegenwoordigen bijna de helft van mijn professionele leven en gedurende deze tijd heb ik het voorrecht gehad om samen te werken met enkele van de meest getalenteerde personen in de branche. Van uitstekende verkoopteams en klantenservice tot uitzonderlijke professionele services, ondersteuning van bedrijfsactiviteiten en leiderschap, ik heb het geluk gehad om samen te werken met de besten.”

‘Veel geleerd’

“Ik heb enorm veel geleerd van ieder van jullie en draag veel gekoesterde herinneringen met me mee. Ik ben mijn teamleden dankbaar voor hun passie, harde werk, groei en het plezier dat we samen hadden. Achteraf gezien wou ik dat ik meer had genoten van die speciale momenten; wat op dat moment normaal leek, was inderdaad buitengewoon”, aldus Kalff.

“Ik ben vooral trots op de vooruitgang die veel van mijn teamleden in hun carrière hebben geboekt. Het was echt de moeite waard om getuige te zijn van jullie groei en jullie prestaties.”

Klanten en partners bedankt

“Ik wil ook mijn oprechte dank uitspreken aan onze klanten voor hun vertrouwen en loyaliteit aan EMC en de eersteklas producten en oplossingen van Dell, die consequent de bedrijfsresultaten hebben opgeleverd die u nodig had. En onze partners, met wie we fantastische oplossingen voor onze klanten hebben gemaakt, verdienen ook een speciale vermelding”

“Bedankt allemaal voor jullie medewerking en steun.Ik kijk uit naar de mogelijkheden en kansen die de toekomst biedt, enthousiast over de potentie voor nieuwe ervaringen, groei en onverwachte avonturen.

Proost op jullie allemaal

Eelco”

Continue Reading