Connect with us

Shopping

Fixers opent eerste franchise repair shop in Tilburg

Published

on

Op maandag 14 januari opent Fixers haar eerste franchise vestiging aan de Beukenstraat 62 in Tilburg. Het is de eerste uitrol naar een landelijk dekkend netwerk van franchise repair shops dat nog voor de zomer verwezenlijkt zal zijn.

Ondernemer Roy Mulder van Fixers Tilburg hierover: ‘Met de ombouw van mijn Repairable zaak naar de Fixers organisatie krijgen we de beschikking over de nieuwste technieken en materialen om zodoende onze klanten nog beter te kunnen servicen. Voor mij is dit een logische professionaliseringsslag om ons te kunnen blijven onderscheiden van de kleine repairshopjes die je talrijk tegen komt. Je mobiel of PC is immers niet iets waar je risico mee wilt lopen.’.

Pieter Leeuw, CEO van Fixers: ‘De komende maanden gaan we door heel Nederland Fixers repairshops openen. Dat zullen we doen met deze franchiseformule, met onze eigen Fixers locaties en ook met een shop-in-shop aanpak bij een toonaangevende keten in Nederland. Daarmee koppelen we ons trouwe klantenbestand aan lokaal ondernemerschap en dat biedt kwaliteit en continuïteit. Dat is waar we bij Fixers voor staan’

Continue Reading