Connect with us

World

Global Technology Distribution Council eert IT-leveranciers

Published

on

De Global Technology Distribution Council (GTDC) eert zijn snel groeiende partners die tijdens een EMEA-bijeenkomst in Huis ter duin in Noordwijk de Rising Star awards kregen op basis van verkoopcijfers van analist Context.

In het segment to 100 miljoen eur omzet won LaCie. In de categorie 100 tot 500 miljoen euro omzet won F5. Huawei won in het segment tussen 500 miljoen en 1 miljard euro. Dell won in de categorie van meer dan 1 miljard dollar. Veeam won in de categorie software.

Het GTDC event, waarbij de leden amen goed zijn voor een jaarlijske omzet van 130 miljard euro, werd bezocht door tal van grote leveranciers uit verschillende landen. GTDC vice president en Arrow CEO Michael Long deed een keynote. HPE managing director Peter Ryan vertelde over de ontwikkelingen van zijn bedrijf en er was een presentatie van econoom Sam Wilkin.

De sfeer was sprima en er werd benadrukt dat distributeurs relevant zijn, ook in het tijdpwerk van cloud en nieuwe business zoals Internet of Things. Er waren tal van analisten die presentaties deden zoals IDC, EuroLAN en GfK.

Beste Leveranciers:

EUR 25M – 100M

 

LaCie (Seagate) Gold

 

Wiko

Silver

Aruba Networks

Bronze

   

EUR 100M – 500M

 

F5

Gold

TP-LINK

Silver

AVM

Bronze

   

EUR 500M – 1 BILLION

 

Huawei

Gold

Microsoft

Silver

Lexmark

Bronze

   

EUR 1 BILLION+

 

Dell

Gold

Apple

Silver

Lenovo

Bronze

   

SOFTWARE

 

Veeam

Gold

Autodesk

Silver

Oracle

Bronze

Continue Reading