Connect with us

Fitness

Hattemer Bridge Sport viert 40-jarig jubileum

Published

on




Algemeen


HATTEM – Op 27 juni 1984 werd Hattemer Bridge Sport (HBS) opgericht. Dit is afgelopen weekend gevierd bij Dutch Golf, de huidige bridgelocatie. Johan Fijn werd benoemd tot erelid.

De eerste locatie waar werd gespeeld, was De Tinne, met een bescheiden groep van 20 leden. Drie jaar later verhuisde de club naar ‘t Heem, gevolgd door een jaar bij Café Mulder aan de Nieuweweg, en daarna naar De Bongerd. In deze periode groeide de club flink, tot wel 120 leden. Helaas zorgde Covid ervoor dat de wekelijkse woensdagavondbridge tijdelijk moest stoppen. Inmiddels heeft de club de draad weer opgepakt en speelt nu bij Dutch Golf.

Zaterdag werd hier het 40-jarig jubileum gevierd, onder prachtige weersomstandigheden. Er waren verschillende buitenactiviteiten, en binnen werd enthousiast geknutseld tijdens een workshop.

Tijdens de festiviteiten werd Johan Fijn benoemd tot erelid, als erkenning voor zijn jarenlange inzet voor de club. De middag stond in het teken van een gezellige bridgedrive, en de dag werd afgesloten met een heerlijk buffet. Het jubileumfeest was een groot succes, en de club kijkt terug op een geslaagde viering. Er worden weer volop bridgecursussen georganiseerd, in samenwerking met de Bridgeacademie Zwolle (BAZ). Meer informatie over deze cursussen is te vinden op de website van Hattemer Bridge Sport.

Continue Reading