Connect with us

Entertainment

Juicyyyy: dít koppel uit B&B Vol Liefde doet mee aan Eating With My Ex

Published

on

Aan alle goede dingen komen een einde, en zo is nu ook B&B Vol Liefde 2024 toch écht afgelopen. Very sad, als je het ons vraagt. Het goede nieuws voor degenen die de realityshow volgen op RTL4, is dat ze nog een reünie tegoed hebben, al zit die er voor Videoland-abonnees óók alweer op. Afijn, gelukkig is heel Nederland nog in de ban van B&B Vol Liefde en dat weten ze ook bij HBO Max. Een oud-koppel is namelijk te zien in Eating With My Ex: Going Dutch.

Dit kost een nacht in de B&B’s van de kandidaten van B&B Vol Liefde 2024 >

B&B Vol Liefde meets Eating With My Ex: Going Dutch

Eerder was al te zien dat Benjamin en Joshua met elkaar aan tafel schoven in Eating With My Ex: Going Dutch, maar dat blijkt niet het enige deelnemende koppel te zijn uit het populaire RTL-programma. Oké, dit koppel komt dan misschien niet uit Winter Vol Liefde maar B&B Vol Liefde. Potato, potahto.

In de aflevering van Eating With My Ex die vanaf morgen te zien is, zijn namelijk Hans en Petra te zien. Toen Petra in juli een foto deelde met Hans en daarbij de tekst dat ze herenigd waren voor ‘iets spannends’, werd al meteen gefluisterd dat ze mee zouden doen aan Eating With My Ex: Going Dutch. En yup, dat is inmiddels dus bevestigd.

Onderzoek wijst uit: dit is by far de populairste deelnemer van B&B Vol Liefde >

Hans en Petra leerden elkaar kennen in het tweede seizoen van B&B Vol Liefde, waarin Petra als eerste bezoeker aankwam bij het Franse optrekje van Hans. Ze bleef tot het einde hangen in de B&B en ook na de opnames hielden ze contact – de twee woonden zelfs even samen.

Toch mocht het niet baten tussen de twee: voor Petra bleek het stille Franse plaatsje toch wat minder rooskleurig dan verwacht. Daarnaast kreeg ze het gevoel dat Hans helaas minder voor haar voelde dan andersom, en voor Hans was het samenwonen toch best even wennen. Ook kon hij niet goed omgaan met het – in zijn woorden – wat jaloerse gedrag van Petra. Alles bij elkaar zorgde ervoor dat hun relatie strandde en Petra weer naar Nederland ging.

Wanneer de aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch met Hans en Petra te zien is? Morgen komt ‘ie op HBO Max en kun je zien hoe de twee antwoorden krijgen op al hun onbeantwoorde vragen. Wij pakken de popcorn er alvast bij!

Carolien Tsao is Cosmo’s Crossmedia Editor en schrijft voor zowel print als online over alles wat haar bezighoudt: van beauty, lifestyle en (mental) health tot het heetste (entertainment)nieuws en spraakmakende tv-programma’s. Voorheen kroop ze in de (digitale) pen voor o.a. Grazia, Flair, HEMA, Metro, Glamour en NU.nl. Voor haar studie verhuisde Carolien vanuit de Achterhoek naar Amsterdam en sindsdien is ze niet meer weg te slaan. Fun facts: haar guilty pleasure is GTST en het liefst eet ze elke dag sushi.

Continue Reading