Connect with us

Fitness

Maak kennis met de ‘Beste Personal Trainer’ van Den Bosch

Published

on





Gezondheid




1.636
keer gelezen

Tijdens de uitreiking van de Dutch Fitness Awards 2023-2024 is de Personal Fitness Nederland-vestiging aan de Piet Slagerstraat 38 in Den Bosch verkozen tot ‘Beste Personal Trainer’ van Den Bosch. Bovendien eindigde de studio als vierde van Brabant. 

“Natuurlijk zijn wij enorm trots op dit resultaat. Het is de bevestiging dat we goed bezig zijn”, vertelt personal trainer Barry Bierstekers (48), die de studio in 2016 is gestart. Inmiddels werken er drie personal trainers en een stagiaire dagelijks aan het verbeteren van de gezondheid van de ruim honderd leden. Wat zijn fitness-studio onderscheidt van de concurrentie, is volgens Barry heel simpel: “Voor sporten en voedingsadvies kun je eigenlijk overal terecht, maar wij combineren dit met persoonlijke coaching. Dat onderdeel is ook het belangrijkst. Hoeveel mensen beginnen in januari niet enthousiast met sporten en een gezondere leefstijl, maar houden het uiteindelijk niet vol. Wij zijn die stok achter de deur. Dankzij ons eigen coaching-programma begrijpen leden echt goed wat ze aan het doen zijn en waarom. En wat te doen als het even tegenzit. Daardoor is er bij ons eigenlijk geen uitval onder leden. Wij houden ze gemotiveerd!”

Gemêleerd ledenbestand

Het ledenbestand van de studio in Den Bosch Oost is overigens zeer gemêleerd. Mannen, vrouwen, in alle leeftijden. “Ons jongste lid is 22 jaar en het oudste 73. Wij staan klaar voor echt iedereen die aan zijn of haar gezondheid wil werken. Ongeacht de reden. Of dat nu is om af te vallen, vanwege rugklachten of diabetes. Wij stellen voor iedereen een persoonlijk programma op, waarbij we je begeleiden naar een gezondere lifestyle”, aldus Barry, die zelf heel veel energie krijgt van het écht bezig zijn met mensen. Dat is dan ook de reden dat hij in 2016 het bank- en verzekeringswezen vaarwel heeft gezegd en na wat bijscholing van start is gegaan als personal trainer: “En van die beslissing heb ik echt nog geen seconde spijt gehad.”

Wil jij ook werken aan een betere conditie en een gezondere levensstijl?

Barry en zijn team begeleiden leden voornamelijk één op één, maar het is ook mogelijk om in kleine groepjes te trainen. Wil jij ook werken aan een betere conditie en een gezondere levensstijl? Kijk dan gewoon eens op de website www.personalfitnessnederland.nl, of bel met Barry Bierstekers op telefoonnummer 06-41547898 voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. 

Over Dutch Fitness Awards

De missie van de Dutch Fitness Awards is om uitblinkers in de fitnessbranche in de spotlights te zetten. Na corona zijn er voor de fitnessbranche nieuwe uitdagingen zoals personeelsbezetting en energiekosten. Gelukkig zijn er binnen de fitnessbranche ontzettend veel ondernemers die zich goed weten aan te passen aan veranderende omstandigheden en die verdienen een podium! Meer info: www.dutchfitnessawards.nl.

Continue Reading