Connect with us

Bussiness

Sophos zet partner business in hoogste versnelling

Published

on

Partners spelen een strategische rol in het onder de aandacht brengen van Sophos’ Cybersecurity-as-a-Service-aanbod, met name voor de Managed Detection & Response-oplossing. Dat werd ook onder andere belicht tijdens Sophos Partner Roadshow

Tijdens het event werden ook partners in het zonnetje gezet. Aragorn uit Eindhoven is uitgeroepen tot Sophos EMEA MSP of the Year. Niels de Waard, Business Development Manager bij Aragorn, kreeg de award overhandigd.

Hans Claeskens, channel director bij Sophos Benelux, zegt: “Volgens State of Ransomware 2023-rapport van Sophos heeft 66% van de organisaties in het afgelopen jaar te maken gehad met een ransomware-aanval. Dit is dezelfde uitkomst als vorig jaar. De dreiging neemt niet af, dus het is cruciaal dat organisaties innovatieve cybersecurityoplossingen implementeren. Ik ben verheugd om de partners te belonen die een grote bijdrage leveren aan het succes van Sophos in de Benelux en die onze klanten dagelijks helpen met hun cybersecuritybehoeften om hen te beschermen tegen ransomware en andere aanvallen.”

Continue Reading