Connect with us

Travel

Thx.agency lanceert Dutch Travel Blog Awards – PUB

Published

on

Na zes succesvolle edities van de Belgian Travel Blog Awards organiseert het gespecialiseerde travel marketingbureau Thx.agency voor het eerst de Dutch Travel Blog Awards. De Nederlandse variant op het beproefde eventconcept uit België zal voor het eerst doorgaan op zaterdag 18 januari 2025 in Haarlemmermeer en dit in samenwerking met Corendon en Visit Haarlemmermeer. Plaats van afspraak is het Corendon Village Hotel, waar de beste Nederlandse travel bloggers en content creators het tegen mekaar opnemen in 12 verschillende awardcategorieën. Een professionele jury, bestaande uit content marketeers, influencer marketing en social media experts en travel professionals zal beslissen over de nominaties en winnaars.

Reisblogs en travel influencers zijn al een tijdje ingeburgerd bij het grote publiek. “Maar gek genoeg was er tot dusver geen enkel event in Nederland waarop al die steengoeie content in de kijker werd gezet,” zegt Jo Thuys, managing partner van organisator Thx.agency. “In België organiseren we al zes jaar de Belgian Travel Blog Awards en ieder jaar merken we dat de interesse voor het event alleen maar toeneemt. Ook vanuit Nederland ontvingen we geregeld de vraag van reisbloggers om met ons eventconcept de grens over te steken. Een vraag die we niet langer konden negeren, vonden we. We kijken dan ook vol spanning uit naar de reacties, zowel vanuit de reissector als het bloggerlandschap.”  

Geïnteresseerde reisbloggers en content creators kunnen zich aanmelden en hun cases indienen via www.dutchtravelblogawards.nl.

Continue Reading