Connect with us

Travel

Update Schiphol: “Systemen worden weer opgestart”

Published

on

Amsterdam Schiphol Airport laat in een update weten dat de systemen op dit moment weer worden opgestart. “Samen met luchtvaartmaatschappijen werken we hard om alle reizigers zo snel mogelijk op de plek van hun bestemming te krijgen.”

Reizigers wordt aangeraden om contact op te nemen met hun luchtvaartmaatschappij en hun actuele vluchtinformatie in de gaten te houden. 

Vakantie

De wereldwijde computerstoring had voor de reisbranche in Nederland niet op een slechter moment kunnen komen. Dit weekend krijgt ook het noorden van Nederland vakantie, waardoor het op Schiphol een van de drukste weken van het jaar is.

Frank Radstake (directeur ANVR) liet eerder weten aan TravMagazine dat de rijen bij de incheckbalies enorm zijn, al is er wel doorloop. “Bij de security zijn geen wachtrijen. Mensen van wie de vlucht vertraagd is, kunnen meestal nog vertrekken. Maar degenen van wie de vlucht is geannuleerd, moeten worden omgeboekt. Dat vergt natuurlijk voldoende capaciteit bij de vertrekkende vluchten de komende dagen om iedereen een plekje te geven.”

Continue Reading