Connect with us

Golf

Vergeet de ballenbak of speeltuin: deze sport is leuk voor jou én je kind

Published

on

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met GOLF.NL.

Met de zomervakantie op komst rijst voor veel ouders de jaarlijks terugkerende vraag wát te doen met de kids. Nou, JAN dook in de wereld van golf, en weet nu: daar kun je een leuk familie-uitje van maken. Een leuke start? Het event Dutch Ladies Open. Gratis voor kinderen, en jij krijgt met JAN’s code een leuke korting.

Golfen met kinderen

Golf is bij uitstek een sport waarmee je op elke leeftijd kunt beginnen. En iedereen kan er goed in worden. Als je dat belangrijk vindt tenminste, want golf is naast een sport ook gewoon een hoop gezelligheid.

Je bent er even lekker tussenuit – geen beeldschermen maar een groene omgeving – en dat doet je goed; of je nu acht bent, tachtig of iets ertussenin. Zeker voor kinderen, voor wie golf ook nog eens heel goed is voor de motoriek, het vasthouden van focus en de algemene lichamelijke ontwikkeling. Bovenal is een potje golf gewoon hartstikke leuk. Golf wordt dan ook gezien als het ultieme familie-uitje.

Gratis proefles

Ontdekken of het iets voor jou en je kids zou kunnen zijn? Je kunt een gratis proefles boeken via Golf.nl, waarin een ervaren PGA-golfprofessional jou en je kids de basisprincipes van golfen leert. Met een kleine groep kun je zo op een gezellige manier kennismaken met golf en de golfclub. Ook kunnen we je het event Dutch Ladies Open van harte aanbevelen; JAN praat je even bij.

Edwin Vermaas/GOLF.NL

Dutch Ladies Open 2024

Dutch Ladies Open is het grootste vrouwentopgolfevenement van Nederland, en strijkt van van 19 t/m 21 juli 2024 neer op de Hilversumsche Golf Club. Dat is een 18-holesbaan met bos en heide, dat wordt omringd door prachtige natuurgebieden. Enfin, tijdens Dutch Ladies Open vind je daar een uitgebreid programma, met op vrijdag alvast de gezelligste vrijmibo van Nederland.

Ook de dagen erna is er veel meer te beleven dan topgolf. Van lekker eten en drinken tot aan golflessen en een Funpark voor kinderen. Bij dit GOLF RAAK!-Funpark kunnen kinderen op een speelse manier kennismaken met golf. Spelletjes zoals golfdarts, snoepgolf, golfpong en meer staan klaar, direct naast de driving range. Ook kunnen de kids meedoen aan een clinic van internationale topgolfsters, of met een speurtocht. Klinkt als een perfecte zomerdag, denkt JAN.

Kortingscode van JAN

Wil je Dutch Ladies Open 2024 beleven? Voor kinderen is dat gratis, en met de kortingscode JANXDUTCHLADIESOPEN krijg je zelf 50% korting op je entreeticket. Oh ja, vooraf inschrijven voor het FUNpark is niet verplicht, maar zorgt er wel voor dat je zeker bent van een plekje. Op naar een heerlijke zomervakantie! En je zult zien; dat golfen met de fam, dat houden jullie erin.

golf met kids

Dion Huiskes/NGF

golf dutch open

Edwin Vermaas/GOLF.NL

Continue Reading