Connect with us

Fitness

Voormalig Houtens topsporter opent 1 november nieuw fitness pand op de Handboog in Houten.

Published

on


15 september 2024 om 11:18




Lokaal

Deel je nieuws

Voormalig topsporter Jorick de Bruijn opent per 1 november de deuren van zijn nieuwe fitness ruimte op de Handboog in Houten, voor zijn bedrijf JDB FIT. Op dit moment zit JDB FIT nog op de Vlierweg, vlakbij het bekende oude dorp.

De Bruijn die dit jaar nog uitgeroepen is tot beste personal trainer van Houten en Utrecht wilt met zijn bedrijf JDB FIT de volgende stap zetten.

Het pand op de handboog beschikt over ongeveer 60 vierkante meter met de nieuwste fitness apparatuur, en een spreekruimte. JDB FIT is een privé gym voor personal training en voedingsbegeleiding.

‘’3 jaar geleden zat ik nog op mijn zolderkamer personal training te geven, dat ik straks een professionele sportruimte heb met mijn eigen inrichting, logo en design is een droom die uitkomt. Hiermee hoop ik nog meer mensen te kunnen helpen naar een gezonder leven’’. Aldus de Bruijn.

12 jaar lang was de Bruijn niet weg te denken uit de hoofdmacht van handbal Houten waar hij 2 keer kampioen van de eredivisie werd. Na zijn carrière richtte hij JDB FIT op.

Kom jij straks trainen in het nieuwe pand? Neem een kijkje op www.jdbfit.nl

Continue Reading