Connect with us

Horoscope

We nodigen je uit om het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’ te vieren met Netflix, ELLE én castleden

Published

on

Geachte lieve lezers, de aanmeldingen zijn gesloten en de gelukkigen ontvangen uiterlijk 5 juni hun officiële uitnodiging.

Bridgerton-fans opgelet: op 8 juni viert ELLE het nieuwe seizoen van de serie geheel in Bridgerton-stijl én met castleden van de hit van Netflix en Shondaland. Een event dat je niet wil missen, en dat hoeft ook niet: jij kan erbij zijn. Netflix organiseert de onvergetelijke dag namelijk samen met Shondaland in samenwerking met ELLE, en wij mogen exclusief kaarten weggeven.

Vier het derde seizoen van Bridgerton met ons en sterren uit de serie

Op 16 mei verscheen het eerste deel van het nieuwe seizoen op Netflix, en vanaf 13 juni kunnen we het tweede deel bingen. We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn meer dan klaar om ons weer onder te dompelen in de wereld van Bridgerton en alle romantiek, spanning en extravagante outfits die daarbij komen kijken.

Uiteraard kunnen wij niet wachten tot 13 juni en dus beginnen we op zaterdag 8 juni al met de voorpret. Netflix organiseert namelijk een groot event in samenwerking met ELLE op de meest Bridgerton-esque plek van Nederland! Het belooft een ervaring te worden die je doet denken aan een Bridgerton-aflevering. Daarnaast kijken we samen ook de eerste aflevering van het tweede deel van het derde seizoen. Je leest het goed – je bekijkt de aflevering dus al voor hij enkele dagen later op Netflix verschijnt.

Ontmoet ‘Bridgerton’-sterren Claudia Jessie en Hannah Dodd

Hoewel aan alle details is gedacht brengt niks je meer in Bridgerton-sferen dan in dezelfde ruimte zijn als de sterren uit de serie. Daarom zullen Claudia Jessie (in de serie Eloise Bridgerton) en Hannah Dodd (in de serie Francesca Bridgerton) er speciaal voor de Nederlandse fans bij zijn en daar wil jij natuurlijk ook zijn.

Op de voor nu nog even geheime locatie zal ELLE-hoofdredacteur Anke de Jong de twee alles wat we van ze willen weten ontfutselen tijdens een Q&A. Alsof dat nog niet genoeg is trakteren we je die dag ook op één van onze favoriete onderdelen van de wereld van Bridgerton – een afspraak bij de modiste.

ELLE‘s fashion editor Guusje Verhoef en fashion assistant Andrea Mendes zijn voor een dag jouw modistes en helpen je een vleugje Bridgerton toe te voegen aan je look. Hoe ze dat gaan doen? We verklappen: aan strikjes geen gebrek. Zo ben ben je niet alleen binnen no time in Bridgerton-sferen maar ook nog eens hartstikke on trend.

Ook zijn er die dag andere activiteiten waardoor je je een hele middag lang in de wereld van Bridgerton kunt onderdompelen.

Zo zorg je dat jij bij het Bridgerton-evenement bent

Er is tijdens het event plek voor een beperkt aantal Bridgerton-fans, dus stel je aanwezigheid snel veilig, zouden we zeggen. Je aanmelden is mogelijk via deze link. Weet wel; het event is alleen voor 18 jaar en ouder. Wil je een +1 meenemen? Gezellig! Deel dan ook de gegevens van jouw date for the day.

Aanmelden kan tot 30 mei. Nadat je je hebt aangemeld via de link is je aanmelding definitief op het moment dat je een officiële uitnodiging ontvangt vanuit Netflix.

Continue Reading