Connect with us

Sports

Wedden op EK 2024: Nederland vs Turkije wedtips en voorspellingen

Published

on




Artikel door

Laatst bijgewerkt: 

Wedden op EK 2024: Nederland vs Turkije wedtips en voorspellingen



Circus Sport

Opgericht 2021


18+. T&C Apply

Het is wat met Nederland op het EK 2024. Na de blamage tegen Oostenrijk werden Ronald Koeman en zijn manschappen nog met de grond gelijk gemaakt, maar nauwelijks een week later droomt alles wat Oranje is opnieuw van eindwinst op Duitse bodem. De overtuigende 0-3 zege tegen Roemenië, het bijwijlen sprankelende voetbal en de geslaagde wissels van de Nederlandse bondscoach doen de Oranje-koorts nog enkele graden stijgen. De kwartfinale belooft een vurige partij te worden tegen Turkije. Op gambling.com blikken we vooruit en geven we je een helder inzicht in de beste Nederland – Turkije  wedtips voor bij de beste voetbal sportsbooks en voorspellingen.

🏆 Huidige odds Outright Winnaar

Kijk op deze pagina voor alle EK promoties en bonusaanbiedingen

⚽️ Nabeschouwing Roemenië  – Nederland

Koeman koos tegen Roemenië voor drie nieuwe namen in de basis: Dumfries, Bergwijn en Xavi Simons. Na een moeilijk openingskwartier nam Nederland de bovenhand in de Allianz Arena. Door verticaal spel van Schouten en Simons belandde de bal bij Gakpo. De aanvaller van Liverpool twijfelde niet en verraste doelman Nita met een harde knal in de korte hoek. 

Een ontketend Oranje – met een rabona van Xavi als hoogtepunt hiervan – ging daarna op zoek naar een dubbele voorsprong. De vizieren van de man verantwoordelijk voor de voorzet achter het standbeen, Depay en Van Dijk stonden echter niet op scherp. Al had de aanvoerder van het Nederlandse elftal het geluk ook niet aan zijn kant toen zijn vrije kopkans de buitenkant van de paal trof.

Na een uur was het dan toch raak. Een inzet van Schouten werd verlengd door Aké en de bij rust ingevallen Malen, waardoor het leer pardoes voor de voet van Gakpo viel. Die aarzelde wederom niet en knalde zijn tweede van de avond tegen de touwen. De semi-automatische buitenspellijn gooide echter roet in het eten: het verlengen van Malen zorgde voor offside.

Nederland bleef doorstomen, maar de subtiele vrijschop van Depay onder het Roemeense muurtje ging voorlangs. Bijna was het verloren zoon Veerman die voor de verlossing zorgde, maar ook hij miste. Tien minuten voor affluiten was het niet toevallig Gakpo die met een uitstekende actie Dragusin aftroefde en Malen de 0-2 op een dienblaadje voorschotelde. De aanvaller van Dortmund maakte zijn avond nog wat mooier door op het laatste moment ook nog de 0-3 eindstand voor zijn rekening te nemen.

 


Jacks Sports

Opgericht 2012


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

EK 2024 wedtips Nederland – Turkije

Wat mogen we nog verwachten van Nederland op het EK 2024? Wat zijn onze doordachte Nederland – Turkije wedtips en voorspellingen? En welke Nederland odds en noteringen zijn zeker de moeite waard om onder de loep te nemen? We leggen het je hieronder graag uit.

⚽️ Wedtips en Odds

⚽️ Wedstrijdvoorbeschouwing Nederland – Turkije

Nederland en Turkije maken zich op voor een spetterende kwartfinale op het EK voetbal. Volgens ons zal Oranje hierin aan het langste eind trekken. De tactische ingrepen van Koeman pakten goed uit tegen Roemenië en daar kan op voortgeborduurd worden. Zo was Tijani Reijnders vanuit een meer teruggezakte positie op het veld veel bepalender en ook Dumfries en Xavi namen hun verantwoordelijkheid. We vermoeden dat Koeman tegen Turkije zal starten met dezelfde elf namen die aan de tweede helft begonnen tegen de Roemenen. Zo komt dus ook Malen in de basisploeg ten koste van Bergwijn.

Als we de wedstrijden van Turkije van dichterbij gaan bekijken, zien we dat ze eigenlijk slechts één van hun vier EK-matchen op basis van xG mochten winnen. xG staat voor expected goals en vertelt ons hoeveel doelpunten een team zou moeten scoren op basis van de kwaliteit van hun schoten. Kort samengevat: Turkije won verdiend van Georgië, maar had in het verdere verloop van het toernooi minder goede kansen dan Portugal, Tsjechië en Oostenrijk. Bovendien kan bondscoach Vincenzo Montella tegen Nederland geen beroep doen op ex-Feyenoorder Orkun Kökcü en Ismail Yüksek. Beide spelers liepen in de achtste finale immers tegen hun tweede gele kaart aan en zijn geschorst. Eén van de meest interessante Nederland noteringen is dan ook die van 1.62 bij Unibet voor winst van Oranje.

Daarnaast valt het ons op dat zowel de wedstrijden van Nederland als die van Turkije erg open zijn. Zo vielen er in 7 van de 8 toernooiwedstrijden van beide teams minstens drie goals te noteren. Odds van 1.80 bij bookmaker bet365 zijn dan ook te mooi om te laten liggen.


LeoVegas Sports

Opgericht 2012


Alleen voor nieuwe leden van 24 jaar en ouder. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Wie goals zegt, zegt Cody Gakpo. De 25-jarige linksbuiten verkeert in uitstekende vorm en deelt de topschutterstitel voorlopig met Mikautadze, Schranz en Musiala. Vooral op grote toernooien toont de speler van Liverpool zijn klasse. Van zijn twaalf doelpunten voor Oranje, maakte hij er nu zes op EK’s of WK’s. En dat in tien wedstrijden. Turkije wist nog geen enkele wedstrijd de netten schoon te houden en dat opent volgens ons perspectieven voor Gakpo. We verwachten hem tegen Turkije opnieuw aan het kanon en vinden een notering van 3.40 bij Unibet enorm verleidelijk.

Tot slot zijn we ervan overtuigd dat Nederland – Turkije een wedstrijd op het scherpst van de snee zal worden. Met zo’n 400.000 uitgeweken Turken in Nederland verwachten we zowel naast als op het veld vuurwerk. Een stevige portie grinta, harde duels en hoog oplaaiende discussies met de scheidsrechter zullen volgens ons voor een kaartenfestival zorgen. Bijkomend argument is dat gele kaarten na de kwartfinales kwijtgescholden worden. Als een speler dus bijvoorbeeld al één gele kaart pakte in de groepsfase of achtste finale – en hij pakt er ook eentje in de kwartfinale – zal hij niét geschorst worden in de halve finale.

 


BetMGM NL Sports

Opgericht 2023


Bonussen en promoties alleen 24+. Promotievoorwaarden en Algemene voorwaarden van toepassing

Zo, dat waren onze Nederland – Turkije voorspellingen. Doe er zeker je voordeel mee!

Als oprichter van Betman Begins deelt Michiel Mertes niet alleen wedtips met de Betman Begins Community, maar biedt hij ook strategieën en tips aan om slimmer te leren gokken.

Als graag geziene gastschrijver, sinds het begin van KO fase van het EK 2024 deelt Michiel hier zijn beste EK wedtips met de lezers van Gambling.com, zodat jullie ook kunnen profiteren van zijn expertise!


bet365 Sports

Opgericht 2001


Alleen beschikbaar voor klanten van 24 jaar of ouder. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieteninzet. Algemene voorwaarden, tijdslimieten en uitzonderingen gelden.

⚽️ Geschiedenis Nederland en Turkije

Datum Toernooi Locatie Wedstrijd Uitslag
7 september 2021 WK 2022 kwalificatie Amsterdam Nederland – Turkije 6 – 1
24 maart 2021 WK 2022 kwalificatie Istanbul Turkije – Nederland 4 – 2
6 september 2015 EK 2016 kwalificatie Konya Turkije – Nederland 3 – 0
28 maart 2015 EK 2016 kwalificatie Amsterdam Nederland – Turkije 1 – 1
15 oktober 2013 WK 2014 kwalificatie Istanbul Turkije – Nederland 0 – 2

BetMGM NL Sports

Opgericht 2023


Bonussen en promoties alleen 24+. Promotievoorwaarden en Algemene voorwaarden van toepassing

Veel gestelde vragen over Nederland Turkije op de EK 2024 kwartfinale


Author Image


Artikel door

Laatst bijgewerkt: 

Continue Reading