Connect with us

Gambling

Wedden op EK 2024: Spanje vs Engeland wedtips en voorspellingen

Published

on




Artikel door

Laatst bijgewerkt: 

Wedden op EK 2024: Spanje vs Engeland wedtips en voorspellingen



BetMGM NL Sports

Opgericht 2023


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

De EK 2024 finale tussen Spanje en Engeland belooft een spektakel te worden. Beide teams hebben zich door het toernooi heen gevochten en staan nu klaar om te strijden voor de titel op zondag 14 juli in Berlijn. In dit artikel bespreken we de wedtips en voorspellingen voor deze spannende finale.

🏆 Odds Winnaar Spanje Engeland

Land Odds
Spanje Winst 3.45
Engeland Winst 3.40

Kijk op deze pagina voor alle EK promoties en bonusaanbiedingen

⚽️ Nabeschouwing halve finales EK 2024

De halve finale tussen Spanje en Frankrijk was een ware clash van stijlen. Frankrijk begon sterk en scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd dankzij Kolo Muani. Spanje herpakte zich echter snel, mede dankzij het wonderkind Yamal, die met een prachtig doelpunt de stand gelijk trok. Kort daarna zorgde Dani Olmo voor de beslissende treffer, waardoor Spanje met 2-1 won en zich verzekerde van een plek in de finale. Olmo speelt een uitstekend toernooi en mag zich met trots de gids naar de finale noemen voor zijn land.

In de andere halve finale moest Engeland het opnemen tegen ons Oranje. De Engelsen kwamen vroeg op achterstand door een geweldig doelpunt van Xavi Simons. Engeland kwam echter snel terug in de wedstrijd dankzij een penalty van Harry Kane. Om dat moment is nog steeds heel wat discussie, zeker omdat er voorafgaand een handsbal gemaakt werd door Saka. In de tweede helft bleef het razendspannend tot invaller Watkins in de extra tijd de winnende treffer maakte, waardoor Engeland met 2-1 won en zich plaatste voor de finale.

 

 


BetMGM NL Sports

Opgericht 2023


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

EK 2024 wedtips Spanje – Engeland 

Dat Nederland in de halve finale staat via een derde plek in de poule, dat hadden waarschijnlijk niet veel mensen voorspeld in hun EK-poule. Juist deze derde plek in de poule resulteerde in een uiterst gunstige route naar de halve finale via Roemenië en Turkije. Met Engeland treft het Nederlands elftal nu écht een serieuze tegenstander, ook al presteren de mannen van bondscoach Gareth Southgate zeker niet op de toppen van hun kunnen. 

Wat mogen we nog verwachten van Nederland op het EK 2024? Welke Nederlandse odds en noteringen zijn de moeite waard om in dit artikel door te lichten? Wat zijn de meeste interessante Nederland – Engeland wedtips en voorspellingen? En welk land zien wij in de finale staan tegen de winnaar van Spanje – Frankrijk? We leggen het je hieronder graag uit.

⚽️ Wedtips en odds


ComeOn! Sports

Opgericht 2010


24+ jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd

Wedstrijdvoorbeschouwing

Spanje en Engeland staan tegenover elkaar in de finale van het EK 2024. Spanje heeft tot nu toe een indrukwekkend toernooi gespeeld, met sterke overwinningen op teams als Duitsland en Frankrijk. Het was allesbehalve een makkelijke weg naar de finale voor La Roja, maar dat maakt de motivatie alleen maar groter. Belangrijke spelers zoals de piepjonge Lamine Yamal, die tegen de Fransen zijn eerste doelpunt maakte, en Dani Olmo, die beslissend was in de halve finale, zullen cruciaal zijn voor de Spaanse kansen. De noteringen voor Spanje om de wedstrijd te winnen zijn 2.50, wat een interessante sportweddenschap is gezien hun huidige vorm.

Engeland daarentegen heeft wisselende prestaties laten zien. Hoewel ze hun halve finale tegen Nederland wisten te winnen, hebben ze niet altijd weten te imponeren. Met momenten was Oranje beduidend beter, maar helaas telt enkel de eindstand in voetbal. Harry Kane en Phil Foden zullen belangrijke spelers zijn voor de Engelse aanval, maar ze zullen moeten vechten tegen een sterk Spaans team. De online odds voor beide teams om te scoren zijn 2.06, wat een goede optie lijkt gezien de aanvallende kracht van beide landen.

We verwachten een aanvallend Spanje dat vanaf het begin druk zal zetten op de Engelse verdediging. Spanje zal proberen hun snelle aanvallers te gebruiken om vroeg in de wedstrijd te scoren. De Engelsen toonden al eerder dat ze moeite hadden met aalvlugge flankaanvallers, waardoor er voor Lamine Yamal zeker kansen komen op een tweede treffer in dit toernooi. Engeland zal waarschijnlijk op de counter loeren en hopen op momenten van individuele klasse van spelers als Kane en Saka. Een vroeg doelpunt voor Spanje zou de wedstrijd kunnen openbreken en Engeland dwingen om aanvallender te spelen, wat meer kansen biedt voor doelpunten. Er zal namelijk alleen maar meer ruimte vallen voor de Spanjaarden om op de tegenaanval de doodsteek toe te dienen.

Gezien de huidige vorm en prestaties van beide teams, verwachten we dat Spanje de wedstrijd zal winnen. Hun consistentie en aanvallende kracht geven hen het voordeel in deze finale. Deze wedstrijd belooft een boeiend duel te worden met veel tactische insteken. De inzet is hoog, en beide teams zullen alles geven om de Europese titel te winnen. Met deze wedtips en voorspellingen ben je goed voorbereid om succesvolle weddenschappen te plaatsen. Veel succes en geniet van de finale!


LeoVegas Sports

Opgericht 2012


Alleen voor nieuwe leden van 24 jaar en ouder. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.


BetMGM NL Sports

Opgericht 2023


Bonussen en promoties alleen 24+. Promotievoorwaarden en Algemene voorwaarden van toepassing

Dat waren dan onze Spanje vs Engeland voorspellingen, doe er je voordeel mee! Veel plezier en succes met de wedstrijd!

Als oprichter van Betman Begins deelt Michiel Mertes niet alleen wedtips met de Betman Begins Community, maar biedt hij ook strategieën en tips aan om slimmer te leren gokken.

Als graag geziene gastschrijver, sinds het begin van KO fase van het EK 2024 deelt Michiel hier zijn beste EK wedtips met de lezers van Gambling.com, zodat jullie ook kunnen profiteren van zijn expertise!


bet365 Sports

Opgericht 2001


Alleen beschikbaar voor klanten van 24 jaar of ouder. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieteninzet. Algemene voorwaarden, tijdslimieten en uitzonderingen gelden.


LiveScoreBet Sports

Opgericht 2020


24+. Alleen voor nieuwe spelers. U dient zich in te schrijven via de aanbiedingslink. Inschrijven na 29-10-2023 00:00 uur. Zet minimaal € 10 in met een minimale quotering van 1,50 op sportweddenschappen. Geplaatst en verwerkt binnen 14 dagen na registratie. Je ontvangt 3x € 10 en 1x € 20 aan gratis weddenschappen, die binnen 7 dagen moeten worden geaccepteerd en na acceptatie 7 dagen geldig zijn. Zie regels hieronder. Registreer u bij CRUKS om uzelf uit te sluiten. LiveScore Bet NL heeft een licentie van de Kansspelautoriteit met nummer 1740/01.247.826. Klik hier voor de volledige voorwaarden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18 jaar of ouder+


Author Image


Artikel door

Laatst bijgewerkt: 

Continue Reading